GEBOORTE

Baby op komst en op zoek naar stoere geboortekaartjes, lieve doopsuikergeschenkjes of een cadeautje om meter of peter te vragen? Wij helpen je graag in deze zoektocht! 
Modern, tijdloos of klassiek, wij toveren elke verpakking om in een gepersonaliseerd prachtexemplaar.  Als vulling gebruiken we de lekkerste 'Joris' en 'Haribo' snoepjes of suikerbonen, lentilles en chocochoops van doopsuikerfabrikant 'De Bock'.  Geef je liever geen chocolade of snoep? Dan hebben we nog een hele reeks alternatieven, zoals lekkere thee, gezellige kaarsjes, heerlijk geurende zeepjes en huisparfum of een drankje.

We raden je aan om 2 maanden voor de uitgerekende datum je bestelling te plaatsen. Zo hebben we voldoende tijd om alles goed voor te bereiden. Ben je de zevende maand al gepasseerd, of is de baby al geboren? Geen nood, neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Steek je zelf graag de handen uit de mouwen? Ook dan helpen we je met plezier en een flinke dosis goede raad verder. 

Het werkt het makkelijkst als je even langskomt in onze winkel, zodat we rustig alle opties kunnen tonen en bespreken. Er bestaan zoveel soorten verpakkingen en zoveel kleuren, dat we niet alles (overzichtelijk) in onze webshop kunnen zetten.  In onze winkel bekijk, voel en combineer je ze allemaal.  
Om gewoon even rond te kijken en ideetjes op te doen, hoeft u geen afspraak te maken.  Gezien de huidige covid-maatregelen zijn we genoodzaakt om voor langere besprekingen wel op afspraak te werken.

Weet je perfect wat je nodig hebt, dan kan je ook in onze webshop terecht, zowel voor geboortekaartjes, doopsuiker, cadeautjes, als voor verpakkingsmateriaal.

Tot snel!