Geboorte

drukwerk en doopsuiker

De geboorte van je kindje is een onvergetelijke mijlpaal. Maar er komt ook veel tegelijk op je af. Gelukkig kun je alles wat met drukwerk en attenties te maken heeft met een gerust hart aan ons overlaten.

Geboortekaartjes

Jouw baby verdient een uniek en
persoonlijk geboortekaartje! Heb je al iets in gedachten? Dan werken onze ontwerpers jouw idee uit.

Zelfs met een eigen tekening of schilderij kun je bij ons terecht. Of kom langs in onze winkel en blader door onze voorbeeldkaartjes.

We hebben allerlei papiersoorten en afwerkingen, ook glansfoliedruk en letterpress geboortekaartjes. We kunnen elk ontwerp aanpassen naar jouw smaak. Van onze kaartjes kun je ook bijpassende labels, wikkels, magneten en stickers bestellen.

Doopsuiker

Tegenwoordig is er veel meer op de markt dan de traditionele suikerbonen. Denk maar aan lentilles (een soort smarties), choops (chocoladeparels met koekjesvulling), lekker snoepjes of lolly’s.

Misschien deel je liever een geschenkje uit, zoals een zeepje, thee of badzout?

Wij zorgen dat de kleuren en materialen van jouw attentie perfect aansluiten bij jouw geboortekaartje.

Je kunt ook bij ons terecht voor een rek, mandje of dienblad om je doopsuiker mooi op te presenteren.

Wil je zelf alles vullen of de afwerking aan ons overlaten? Ook dat mag jij kiezen!

Meter & peter

Heb je al pret bij het bedenken hoe je de toekomstige meter of peter de vraag wil stellen? Wij zijn graag je partner in crime.

Verstop de vraag op een krasbiljet, een flesje drank of zelfs op een golfbal! Of ga voor een bedrukt doosje met een juweeltje erin of een koffertje met lekkers. We hebben kant-en-klare cadeautjes die je zo kunt meenemen of we plaatsen de tekst op een product van jouw keuze.

We kunnen ook een ‘Je wordt oma/opa’-versie maken voor de grootouders. Kom gerust langs om de mogelijkheden samen te bespreken of neem een kijkje in onze webshop.

Uitnodiging babyborrel

Wil je graag ineens een uitnodiging voor je babyborrel laten maken in dezelfde stijl als het geboortekaartje? Dat kan!

Vertrek bijvoorbeeld van een leuke foto van je kleintje. Wij maken er een uitnodiging van en zorgen voor het drukken en uitsnijden.

Maak het geheel helemaal af met bijpassende enveloppen, een sluitsticker, een gepersonaliseerde postzegel of een leuke stempel!

We zitten graag met je samen om de perfecte uitnodiging op te maken.

Wanneer bestellen?

Ons advies is om de doopsuiker ongeveer 2 maanden voor je uitgerekende datum te bestellen. Zo hebben we voldoende tijd om alles voor te bereiden en hoeven jullie ons enkel nog de geboortegegevens te bezorgen.

Dit is een tijd om te koesteren

Ben je overweldigd door alle mogelijkheden? Of heb je geen inspiratie?

Maak je geen zorgen en vertrouw op onze ervaring.

Wij vinden voor jou zeker de perfecte oplossing.