HUWELIJK

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje?

Ons team heeft veel ervaring in het creëren van unieke, gepersonaliseerde geschenkjes en bijhorend drukwerk, zoals aankondigingen, uitnodigingen, affiches, menukaarten, decoratie, bedankkaartjes, enz.
Hier vind je ook originele geschenken en gadgets om de mensen (bv. ouders, grootouders, getuigen en zoveel anderen) die samen met jullie dit speciale moment vieren, te bedanken.

Kom zeker eens langs in onze winkel om jullie wensen of aanpassingen te bespreken. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken. We overlopen samen de mogelijkheden, noteren jullie wensen en daarna kan alles perfect via mail verlopen. Breng gerust ideeën via foto’s, mindmap of moodbord mee, hoe meer informatie, hoe sneller we op dezelfde lijn zitten!

Omdat ons aanbod in de huwelijkssfeer de laatste tijd flink is uitgebreid en we het graag overzichtelijk houden, hebben we besloten dit een apart plekje op het internet te geven, mét een andere naam : onze webshop www.matrimoni.be

In deze webshop kan je een groot deel van onze collectie vinden. Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken. Iedereen is anders en wil graag zijn eigen touch aan een ontwerp geven. Daarom werken we veel op maat en is alles aanpasbaar qua lay-out, vorm en papier. We staan ook open om zelf ontworpen items te verwerken.